Categories
Aprenent

Col·laboracions win-win

Sovint m’aturo i escric sobre com fer perceptibles uns serveis intangibles. Aquest cop el plantejament, consens i resum sobre com veure la responsabilitat social  corporativa m’ha vingut des de fora:

The Biz Journal

Igual que un divendres al vespre em van trucar per una entrevista a la ràdio – Missió i Vocació 5 de març-, ara em van contactar per correu electrònic sol·licitant si podia fer un post per a una empresa de comunicació. Les condiciones clares i el valor compartit,  Verónica – Pitaya Business – guia, publica i en fa difusió, jo faig tangibles en un moment donat uns pensaments que aniran més enllà d’un portal amb unes analítiques de dos xifres. En tot cas agraït perquè ve d’una persona del món de la comunicació que sap més que jo en donar a conèixer i perquè també presenta una trajectòria d’esforços per arribar a construir i ser el que vol.  També s’ha donat el fet que compartim contactes en xarxes que són bons i bones formant una comunitat menys visible però molt transparent.

Gràcies Verònica!

P.D. Algun consell que em vas donar el seguiré si torno a la Cala del Vigatà

Compartir