Categories
Valors: tot acompanya!

CONCILIAR ÉS TROBAR MOMENTS PER COMPARTIR

Aquesta setmana he acompanyat la meva filla al metge i al meu fill a buscar el Tió de la classe, aprofitant la condició de treballar per compte pròpia. Les hores probablement les compensaré a la nit, sense remordiments i ben segur se’n faran més curtes, al haver convertit dos moments quotidians, en excepcionals.

Animo  a fer una reflexió sobre els beneficis de la conciliació, la flexibilitat horària, la reducció de jornades, en donar permisos, en el treball compartit, en excedències… El benestar de la plantilla i d’un o d’una responsable de resultats, es converteix en fidelitat, millor productivitat, augment dels índexs de satisfacció i provoquen complicitat entre companys i companyes i vers l’organització. Si ho portem a la pràctica, ens acostarem a països més avançats, reduirem l’atur i sobre tot serem més feliços en els entorns laborals, familiars, d’oci o de voluntariat….

De la meva experiència com a consultor i les visites realitzades a empreses, on he tingut l’oportunitat de conèixer la relació entre empresa i personal, cal destacar la necessitat de millorar el clima laboral i una bona forma de començar, és dialogant i fent partícip a treballadors i treballadores de les diverses formes de conciliació.

Gràcies per construir un entorn millor dia a dia!!

Compartir