Categories
Valors: tot acompanya!

Plou: Mulla’t!

He sortit a córrer i plovia, he anat igual, com la resta de matins, total, ja estic despert, si torno al llit no em dormiré i si ho aconsegueixo, m’aixecaré de mal humor per no haver anat a córrer i haver donat voltes sobre preocupacions que no s’han alliberat.

Avui mentre corria per Vallparadís, m’he creuat amb una parella caminant, vestida d’esport i agafats de la mà. Com sóc seguidor de Idili Lizcano, m’ha vingut al pensament un dels anuncis dels productes d’Alqvimia:

Moments Alqvimia

Natural, corrent i preciós!  Si he entès bé, l’anunci ens transmet vincles que van sorgint en situacions corrents de vida, lligades a accions quotidianes que ens poden portar a moments feliços. Aquest tipus d’anuncis els estem veient cada cop més, apropant-nos a un món real, al que és més fàcil arribar. Si optes per aquest tipus de producte, el veus, el toques, l’escoltes, el pots provar, et trobes amb un venedor o una venedora amable i experimentes sensacions, només quedarà pensar en valorar la seva compra.

Anuncis que ens connecten amb altres persones, que ens retroben amb la naturalesa i espais on és possible arribar. Anuncis que ens relacionen amb objectes més enllà de la seva utilitat. Anuncis relacionats amb causes socials que ens apropen a un món paral·lel que també existeix.

Hi ha una part de la Responsabilitat Social Corporativa que té molt a veure amb les emocions, amb l’alegria de les persones en entorns de treball amables, amb la il·lusió d’aconseguir un nou client i / o obrir nous mercats, amb la satisfacció de reduir els costos per haver invertit en tecnologia estalviadora de recursos, amb la felicitat que dóna un reconeixement, per tenir una aliança amb una Entitat No Lucrativa, amb qui tenim un acord de col·laboració.

Dins de les organitzacions no hauríem de tenir por a desprendre emocions, sinó a sentir-les com oportunitats d’acostament a les persones que ens envolten i amb les passem part del nostre temps. El fet de sortir a córrer o anar a treballar pot esdevenir una rutina. Si afegim mentalitat oberta podem descobrir que cada matí la llum canvia, l’ambient segueix cicles estacionals, et creues amb persones que ja saluden perquè les vas trobant dia a dia, i si plou, pots trobar cucs i cargols que surten a descobrir un nou dia. També a la feina, cada jornada pot esdevenir una experiència i si menys no, podem prendre consciència i agrair el fet d’haver arribat al lloc de treball, de tenir feina i optar per començar una jornada amb entusiasme.

Moltes gràcies!!

Compartir