Categories
Valors: tot acompanya!

21D: tinc un pla

L’escurço negre: “tinc un pla”

Divendres 21D: Consell de Ministres a Barcelona

El proper divendres 21 de desembre es celebrarà el Consell de Ministres a Barcelona: partits polítics, mitjans de comunicació, algunes entitats i persones, tertulians i sabotejadors tenen uns dies agitats. Malauradament estan demostrant que vivim en un conflicte alimentat de reaccions, de fets magnificats…, mentre d’altres persones posem més atenció a continuar amb la vida pròpia i el que l’envolta.

L’ordre del dia de la reunió és Catalunya. Bonic seria que els i les ministres la volguessin conèixer millor al marge de debats i influències entorn al mateix. Per això tinc un pla: abans de començar la reunió facin una excursió caminant cap a una serralada o muntanya – la Mola, Montserrat, l’Obac,… que hem queden a prop per acompanyar i guiar-vos. Arribat al punt, esmorzar amb filosofia “slow food” i per pair una partida al joc de cartes del “saboteur”, on l’atzar  els portarà a agafar papers de nans de colors que construiran túnels i ponts per arribar al tresor o de nans  “saboteurs” que ho intentaran evitar. Qui tingui aquest darrer paper no implica ser dolents, no,  la seva funció és la de motivar pensaments i treball en equip, per obrir nous túnels i arribar a l’objectiu. 

Després del pla a seure en una taula -millor rodona-, per despatxar punts que siguin profitosos per les persones, l’economia i el medi ambient en conjunt, convidant als  governants i influents catalans i catalanes, espanyols i espanyoles a sumar-se, per canviar una situació actual que ens portarà a pitjor si seguim pel camí d’alimentar un conflicte que ja porta temps que no porta en lloc.  

Gràcies i a disposar!!

Compartir