Categories
Valors: tot acompanya!

Temps

Desperta un nou dia amb despertador intern, de so, de la vibració al canell o de companyia propera. Al poc ens aclimatarem i sabrem si fa fred o calor. Temps, una paraula que tenim present constantment per coses a fer i per sensacions. Ara li donem més inportància pel canvi climàtic lligat al temps present i futur. “Great Perhaps”

Categories
Aprenent Mobilitat

Terrassa Cooperativa: novembre dolç

Ha passat el mes de novembre ple d’activitats de les entitats d’Economia Social i Solidària. La cooperativa Som Mobilitat hi va estar present a la taula rodona “apunta’t a la revolució verda amb la mobilitat sostenible”. Em va tocar presentar la cooperativa i fer preguntes a Laia Font i Susi López, directores de canvi climàtici i mobilitat de l’Ajuntament de Terrassa. Una estona també hi va ser present la Regidora Lluïsa Melgares. Ho vam fer a una de les sales del MNACTEC, on tenim el cotxe. L’Ajuntament té molts reptes per la l’Agenda Urbana 2030. Nosaltres estarem a disposar per acompanyar a tot l’equip!!

Categories
Aprenent Mobilitat

Pistes per canviar el món, una mica… Caminar

Divendres 17/09, participava al Park(ing) Day a Terrassa, esdeveniment mundial que mou a persones i entitats a ocupar carrers per una estona, posant en valor la vida al carrer. Entitats ecologistes, culturals i musicals van vestir el carrers Sant Gaietà i Montserrat, prop del districte 0, en un comjunt vistós d’activitats al carrer que es podrien extendre durant tots els dies. El mateix dia assistia a una taula rodona a Sabadell sobre usos i usuàries de l’espai públic dins el Festival Regadora.