Categories
Valors: tot acompanya!

Final d’un trimestre i mig

Resum del final d’un trimestre carregat d’activitats:

  • Participació amb la Fundació Cruyff en jornades de sensibilització de l’esport adaptat a l’escola i coordinant equips en la gimcana BWA al Club Natació Barcelona.
  • Xerrada sobre municipalisme i sostenibilitat convidat per Eugenia López López, alcaldable per Terrassa, mare, amiga, feminista i bona persona, juntament amb Santi Rius i Salvador Pérez.
  • Participació amb Som Mobilitat a la Fira de Mobilitat de Sabadell.

Algunes reflexions:

Sentir com les nenes i els nens gaudeixen d’una activitat on proven diferents esports que practiquen les persones amb discapacitat, retorna moments de felicitat. Traslladar-lo a una gimcana on persones ja adultes que treballen en el manteniment de iots, als ports de Barcelona i Vilanova ho converteixen en “team building”.

Escoltar a Salvador Pérez, expert en sostenibilitat ambiental, et reforça la visió que tota activitat hauria d’estar subordinada a criteris de sostenibilitat i que aquesta hauria de ser transversal en tots els departaments dels ajuntaments. A la ciutadania se li reclamen les 3 r’s, fent una tasca gratuïta i al sector industrial que és el major generador de residus, se li permet continuar produint sense criteris de sostenibilitat, fent incrementar els costos de reciclatge que acabarem pagant tots i totes.

La fira de la mobilitat a Sabadell, em va permetre conèixer com es va imposant el motor elèctric -patinets, bicicletes, vehicles de manteniment, autobusos híbrids, cotxes,…-, i com es trasllada en la reducció de la sonoritat en les ciutats a més del CO2.

Gràcies Eugenia, Esther, companys i companyes de Som Mobilitat, per permetre’m gaudir d’aquest final de trimestre!

Compartir