Categories
Valors: tot acompanya!

DONACIONS AMB RETORN

Gairebé farà un any que corro amb el grup de Mossenaires de Terrassa, liderat per Pep Moliner, Mossenaires

Ens trobem a les 8h, Torre de Mossèn Homs, uns 50 corredors i corredores, fem un recorregut sempre diferent per pistes, durant 1h 30′. Gaudir de les persones que acompanyen, sentir l’espai que ens envolta i córrer, donen vida a tres aspectes quotidians: persones, natura i esport.

Em considero una persona oberta i aquest fet m’ha portat a conèixer companys i companyes per casualitat, per entrar en converses, per comentar notícies actuals sobre tot relacionades amb l’esport i Terrassa i per trobar-nos dissabte rere dissabte, descobrint persones i camins.

Un dia de tornada cap al punt de trobada a la torre, quan cadascú va al seu ritme, em van atrapar dos noies i vaig escoltar que parlaven de la seva propera participació al Trailwalker d’Oxfam Intermón. La Fundació ha estat present al llarg de la meva trajectòria personal i professional, quan a acabada la carrera d’Econòmiques, vaig fer de voluntari a l’àrea de formació, derivant en un contracte per un període breu de temps i actualment com a petit soci. Per això vaig entrar en conversa amb les noies fent-lis preguntes sobre el Trailwalker, el seu equip i els entrenaments que feien. Les noies que em van atrapar són l’Isabel Font i l’Eva Gorina i uns dissabtes després vaig conèixer la Laura Benito. Juntament amb Xesco Garcia, Josep Lluís Parrado i Trinidad Luque, formen l’equip Six Team.  

Sobre el retorn de les donacions s’ha escrit, s’escriu i s’escriurà molt. Aquesta és especial, s’impliquen moltes persones, disposes d’informació als portals i a les xarxes: Trailwalker i, t’acosta a la realitat d’altres mons més allunyats. Caminar i córrer per ajudar a persones que ho han de fer per fugir, per trobar-hi aigua, refugi i poder seguir caminant en un recorregut de vida. Al llarg de la meva trajectòria professional, he estat relacionat amb la captació de fons, sobre tot subvencions i patrocinis per projectes esportius i ara, m’alegra poder-ho fer amb una petita col·laboració, per una causa i un equip que sento propers. A la satisfacció personal s’hi suma la visualització del meu nom i el meu projecte que tot just arrenca per iniciar un nou camí professional.

Us animo a tots i totes a trobar equips locals, fundacions, causes que sentiu properes, a córrer amb sentit en curses solidàries, a donar, a ser generosos…, dóna molta satisfacció.

Gràcies per construir un món millor dia a dia!!

Compartir