Categories
Aprenent

EXPERIÈNCIES LOCALS AMB SENTIT

El passat dissabte vaig participar a la Festa de la Banca amb Valors. Felicitats i gràcies a Triodos Bank per aquesta iniciativa, que ofereix als clients, l’oportunitat de participar en les iniciatives que es financen, conèixer altres clients i persones que treballen al banc.

La trobada va ser a: L’Alzina de Collbató

L’entorn atrau per si mateix, més per un resident de Terrassa a qui se li presenta l’ocasió de veure una més, de les mil cares de la Muntanya de Montserrat i copsar la seva màgia. El programa: passeig conscient, experiència sensorial al voltant de l’alimentació saludable i l’hort ecològic i per acabar, aperitiu amb productes ecològics, que has cuinat amb l’equip assignat i divers: preciós!

Del’experiència me’n vaig emportar moltes sensacions, les que en venen al pensament són el trepitjar (terra, pedra i branquillons caiguts), sentir olors (plantes, aliments crus i cuinats), i, escoltar la natura en conjunció amb les persones (curioses, inquietes i alegres). Participar, fer equip, gaudir en companyia, menjar, respirar…, veure que els treballadors i les treballadores d’un banc dialoguen amb tu, amb gent corrent.

Iniciatives com l’Alzina de Collbató et mostren que hi han inquietuds, sensibilitats per portar a terme activitats que apropen els nostres entorns i ens fan créixer com a persones. Animo a les organitzacions a incloure aquest tipus d’activitats, en les seves iniciatives de responsabilitat social. Ben segur n’obtindran retorn.

Moltes gràcies!!

Compartir